Mijn naam is Wouter Burrie, opgegroeid op Terschelling en sinds 2014 werkzaam als register makelaar op dit mooie Waddeneiland.

In 2022 ben ik van start gegaan met mijn eigen makelaarskantoor, aangesloten bij de VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed).

Voor mij was het een bewuste keuze om mij aan te sluiten bij de VBO, omdat deze brancheorganisatie geheel onafhankelijk is en zich inzet voor een stabiele, eerlijke en transparante vastgoedmarkt.

Terschelling heeft een bijzondere en unieke woningmarkt, wat dit vak niet alleen ontzettend leuk, maar ook uitdagend maakt! Ik vind het fijn om klanten op mijn eigen persoonlijke manier te kunnen begeleiden bij de verkoop van een woning of te helpen bij hun zoektocht naar een aan te kopen woning. Of het nu gaat om de aan- of verkoop van een woonhuis, recreatiewoning of bedrijfsmatig vastgoed, alle aangelegenheden zijn immers vaak een ingrijpende gebeurtenis.

Elke klantbehoefte en wensen zijn weer anders. Het is dan ook belangrijk om goed naar de klant te luisteren, om zo samen tot een maximaal resultaat te komen. Ik hou er van om dit op een nuchtere, open en eerlijke manier te doen, met persoonlijk advies en een betrokken begeleiding.

Voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek of vragen ben je van harte welkom bij mij op kantoor, de koffie staat klaar!

Neem direct op